Welkom bij KB Tandtechniek, vandaag zijn wij open tot: 17:00 uur

Voor een afspraak bel het volgende nummer » 035 - 888 - 4 999

Bel ons » 035 - 888 - 4 999

Wie zijn wij

Wie zijn wij

KB Tandtechniek is de nummer één bestemming voor protheses en tandtechnische oplossingen in het Gooi. Het is ons doel om de beste kwaliteit te leveren en u van persoonlijke zorg te voorzien.

Ons Team

Wij zijn  een klein enthousiast team van medewerkers. Samen hebben we ruim 30 jaar aan ervaring in de tandtechniek.

In 2011 richtten we KB Tandtechniek op met als doelstelling om tandtechnische service te bieden van hoogstaande kwaliteit en met een persoonlijke touch.

Oorspronkelijk startten we als laboratorium op zolder. We zaten ingebouwd tussen de apparatuur. We hadden nauwelijks ruimte om te zitten. Tegelijkertijd leverden we de beste en mooiste werkstukken aan bekende tandartspraktijken in de regio.

Lees hier meer over ons team

De Praktijk

Het contact met patiënten verliep voornamelijk via de tandartsen. In maart 2015 verhuisden we ons lab naar het centrum van Huizen. Daar openden we meteen praktijkruimte direct naast het lab. Hier ontvangen en behandelen we patiënten.

Als onderneming hoeven we niet zo nodig te groeien. We denken namelijk dat we juist nog beter kunnen zijn door klein te blijven. Geen fabriek, maar kwaliteit leveren en persoonlijk contact. De korte lijn tussen ons lab en de praktijk staat centraal in ons werk. Door te schakelen tussen hoogstaande techniek en persoonlijke service kunnen we u nog beter van dienst zijn.

We zijn open en eerlijk over wat we doen en leiden u graag rond. We zoeken continu naar verbetering (stiekem vinden we namelijk dat het altijd beter kan).

Lees hier meer over de praktijk.