Welkom bij KB Tandtechniek, vandaag zijn wij gesloten.

Voor een afspraak bel het volgende nummer » 035 - 888 - 4 999

Bel ons » 035 - 888 - 4 999

De Praktijk

De Praktijk

Een kunstgebit is maatwerk. Uw wensen staan voorop. Maatwerk is vakwerk. Wij adviseren u dan ook welk gebit het beste bij u past. Voor een natuurlijk, fris gebit gebruiken we de sterkste materialen en modernste technieken.

Onze praktijk

Sinds 2015 behandelen wij pati├źnten in onze nieuwe praktijkruimte. Uw tandarts blijft eindverantwoordelijk voor uw behandeling. Het indienen van declaraties loopt daarom via uw eigen tandarts. Of het nu gaat om een reparatie of het aanmeten van een nieuwe prothese.┬áHeeft u geen tandarts, of wilt u graag door ons willen behandeld? Dan kunnen wij u helpen aan een tandarts en de daarbij horende declaraties.

Inzicht in de behandeling
Als pati├źnt krijgt u de aandacht en informatie die u verdient. Wat staat u precies te wachten? Onze behandelaar maakt samen met u het behandelplan. Complexe behandelingen worden direct overlegt met het lab. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Verbeteren dienstverlening
Ook werken we continu aan het aan het verbeteren van onze dienstverlening. Heeft u tips? Heeft u een klacht of bent u ontevreden? Klachten nemen wij serieus en wij zoeken altijd naar een oplossing. We toetsen geregeld de tevredenheid van onze pati├źnten.

Innovatief en geavanceerd lab

Ook wij zijn dol op nieuwe snufjes en gadgets. De apparatuur in ons lab is vernieuwend en geavanceerd. We volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied. Maar we halen de nieuwste techniek pas in huis als we zeker zijn dat het meerwaarde heeft. Zelf een kijkje nemen in ons lab? Wij leiden u graag rond.

Hoge eisen
Wij werken nauw samen met tandspecialisten in het Gooi. De grondstoffen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Van onze toeleveranciers verwachten wij het allerbeste. Tuurlijk kopen we graag effici├źnt in, maar kwaliteit en duurzaamheid vinden we nog belangrijker.

Hygi├źne
Wij hanteren de geldende wet- en regelgeving rondom hygi├źne en veiligheid.